Parfumerie Den Bosch

Ontdek de betoverende wereld van parfum bij Equivalenza in Den Bosch, waar we kwalitatieve geuren bieden die niet te onderscheiden zijn van de bekende merken. Stap binnen in onze charmante winkel en laat je verrassen door een uitgebreide collectie van verfijnde en meeslepende geuren die passen bij elke persoonlijkheid en gelegenheid.

 

Bij Equivalenza geloven we dat kwaliteit en exclusiviteit niet altijd gepaard hoeven te gaan met een hoog prijskaartje. Onze parfums worden met de grootste zorg samengesteld door ervaren parfumeurs, met gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Het resultaat is een prachtige collectie van geuren die moeiteloos concurreren met de bekende merken, maar tegen een veel betaalbaardere prijs.

 

Wat Equivalenza echt bijzonder maakt, is ons unieke concept van parfumbeleving. We nodigen je uit om onze geuren uitgebreid te komen ontdekken en ervaren in de winkel. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte geur die past bij jouw smaak en stijl. 

Adresgegevens:

Equivalenza Den Bosch

Achter het stadshuis 21

5211 HM 's-Hertogenbosch

Contact opnemen? Stuur ons een bericht.